Zinedine Zidane blokkerte overgang

562
Zinedine Zidane

Real Madrid var etter sigende klare for å signere en med Tottenham sin danske stjerne Christian Eriksen, men en spansk journalist skriver at manager Zinedine Zidane blokkerte det hele. 

Det gikk ikke en eneste dag i sommer det ikke var en artikkel om dansken sin overgang til Real Madrid, nå viser det seg å være Zinedine Zidane som hadde andre planer, planer som det forøvrig ikke ble noe av. Den spanske fotballjournalisten Guillem Balague skriver i en BBC-spalte at Zidane blokkerte en overgang for Christian Eriksen og Ajax spiller ‘Donny van de Beek, fordi han heller ville ha Paul Pogba.

Les: Manchester United-legenden Berbatov har bestemt seg

Presset er stort på den franske manageren som har måttet lene seg på Real Madrid sine gamle stjerner, Gareth Bale, Isco og James Rodriguez, stjerner han har et elendig forhold til.  – Flere spillere tåler ikke trynet på sin manager, blant annet Marcos Llorente gikk til byrivaler Atlético Madrid, mens en annen Madrid-gutt, Sergi Reguillon, er leid ut til Sevilla. Begge med «behov» for nye nytt.

Atlético Madrid ledet forøvrig La Liga inntil de møtte Martin Ødegaard og Real Sociedad for en uke siden.


Dessuten er den lovende Dani Ceballos lånt ut til Arsenal, selv om midtbanen er tynt okkupert i Real Madrid.

Så det er flere talentfulle spillere som klubben har kvittet seg med, mens spillere som har hatt vanskeligheter med å finne formen har blitt igjen. – Legg til at Keylor Navas ble sendt til Paris Saint-Germain.

Real Madrid hangler, Zinedine Zidane har problemer med spillerne sine og er i ferd med å miste «garderoben» og forholdet til president  Florentino Perez er betent. – Det hjalp heller lite for forholdet at Champions League sesongen startet med et forsmedelig 3 – 0 tap for Paris Saint-Germain.