Beholder roen, venter på det perfekte. (foto: Real Madrid)

Mesteren selv, Zinedine Zidane, har stått uten jobb siden 2021. Det franske legenden ble selvfølgelig ikke sparket, men forlot Real Madrid for egen maskin – for andre gang. Siden den gang har Zizou vært linket til det som er av trenerjobber hos gigantene, men da landslagsjobben for Frankrike forsvant til Didier Deschamps på nok en forlengelse, har Zidane sittet rolig i båten. Det er likevel ingen tvil om at treneren med tre Champions League -og to La Liga-titler i løpet av sin korte trenerkarriere er klar for å returnere til det rette prosjektet.

Vi vet Bayern München ikke har befunnet seg på listen over aktuelle klubber for Zinedine Zidane, men nå er han svært aktuell som erstatter for Thomas Tuchel.

LES: Solskjærs utvalgte forlater Manchester United og skriver historie som ligaens yngste hovedtrener

Det er viktig for Bayern München å virke som om de er i kontroll, Thomas Tuchel vil ikke få sparken før en ny og imponerende manager er på plass. Både Hansi Flick og Xabi Alonso er aktuelle, men først skal den ultimate manageren inviteres til et møte.

Corriere dello Sport hevder Bayerns sportslige ledelse har kontaktet Zinedine Zidane for å komme med et tilbud.

Sist uke hadde Zinedine Zidane følgende å si til RMC Sport: «Det har alltid vært målet mitt å bli trener igjen. Akkurat nå bruker jeg bare tid på andre ting, men målet er å komme tilbake.»

F7: Real Madrids dyreste nektet plent å røre joggeskoene i ferien

Det er uklart hvordan den 51 år gamle franskmannen føler for en flytting til Tyskland. Bild hevder Bayern München vil tilby Zinedine Zidane en fet kontrakt med høy grad av autonomi.

Vi følger spente med på hvor Zidane skal plante sine røtter.