Gareth Bale. (foto: real, twitter)

Det er ikke så mange som har unngått å få med seg at det pågår en aldri så liten ordkrig i media mellom Real Madrid-manageren og Bale og hans representanter. Da var det både godt og litt underlig å få med seg Zidanes uttalelser etter kampen i Washington i natt.

Det var Arsenal mot Zidanes menn.

24 minutter etter at dommeren hadde blåst for start, sto det 2-0 til Premier League-klubben på resultattavla.

Noen som fortsatt tror at disse testkampene er vennskapsmatcher?

Sevilla ga Liverpool skikkelig juling – bokstavelig talt – med et grisespill som selv Sergio Ramos hadde blitt sjokkert av. I natt dro det seg også skikkelig til.

Reals Nacho samlet to gule kort på ti minutter og fikk utdelt rødt til samlingen. Arsenal-spiller Sokratis skulle ikke være dårligere, og brukte bare tre minutter på samme prestasjon.

Les: Unitd øyner mulighet for å hente tilbake Ronaldo

Så tilbake til Bale.

Waliseren trengte bare ti minutter på banen for å redusere for Real, noe som viste Marco Asensio veien til mål, bare tre minutter senere.

Les på Popidol: Tarantino hinter om Kill Bill 3

Dermed skulle det avgjøres på straffesparkkonkurranse. Selv om Bale sendte et skudd rett på keeper, stakk Real Madrid av med seieren.

Så ble det mer kjeft på Bale etter kampen?

– Han spilte en bra kamp, og jeg er glad på hans vegne. Han vil fortsette å jobbe med oss slik som alle andre, sier Zidane ifølge Marca.

Les: Guardiola fortsetter der Mourinho slapp

For oss er dette på grensen til et kompliment fra Zidane. Spilletid og en slags ros, kanskje ting ordner seg likevel?