Zidane får karriereråd: «Velg Premier League!»

Peker på utgangsdøra

Vi trodde Zinedine Zidane var på vei tilbake tidligere i høst. Etter at den tidligere Real Madrid-treneren ble linket til United da Mourinho slet som mest, har det vært stille de siste ukene. Men rådet fra en av ringrevene er klart: kom deg til England!

Arsene Wenger vet hva han prater om. Etter å ha overlevd mer enn 20 år i England øverste divisjon, er franskmannen én å lytte til.

-Hvis du ønsker å jobbe på øverste nivå, da må du dra til England. Dette er det eneste landet hvor seks klubber kan kjempe om tittelen. I andre land kan du nærmest utrope deg som vinner allerede i desember, sier Wenger ifølge BeIN Sports.

Dekorert for sin tjeneste i fotball-krigen.

Wenger har et klart bilde av Zidanes utfordringer om dagen.

-Zidane er i en komplisert situasjon. Han var i den største klubben og kan bare gå til den neststørste. Dette betyr at han står ved et veikryss. Enten velger han et langsiktig prosjekt der han bygger opp en klubb, eller så går han tilbake til en klubb som er kapabel til å vinne Champions League.

Wenger har talt.

Gode råd fra én arbeidssøker til en annen. Vi tenker Zidane skal rett inn for å kjempe om trofeer, og har ikke gitt opp at han ender opp i Premier League.

Les: Manchester Uniteds ønskespiller ikke blant de ti beste