Zaha gjorde alt for å forlate Crystal Palace – nå blir det sak

(c) Bilde: Premier League: Wilfried Zaha

Dette er en spesiell, men også en noe trist historie. Wilfried Zaha mente han hadde vokst seg ut fra Crystal Palace, noe både Everton og Arsenal sa seg enige i. 26-åringen fortsatt bærer Palace-drakt, og henter nå frem advokaten.

Zaha gjorde det helt klart for klubben og agenten sin denne sommeren at han måtte videre. Både Everton og Arsenal var på banen, men rundt en halv milliard var ikke nok for Palace.

Les: De Ligt får klar beskjed om at han egentlig fortjener benken

Da overgangen forsvant ut i intet, bestemte Zaha seg for å skifte agent for det slette arbeidet. Da han fikk klar beskjed om at kontrakt er kontrakt, har 26-åringen ifølge Daily Mail bestemt seg for å saksøke agenten for at han ikke fikset overgangen i sommer.

Høres litt tynt ut, men vi forstår frustrasjonen.

Og hvem lurker i kulissene? Mino Raiola, selvfølgelig.

Les på Popidol: Sport Firemålscorere gjennom Champions League historien

Den engelske avisen hevder at Pogbas agent har lovet at han fikser overgang så fort han får signaturen til Palace-spilleren.

Og i mellomtiden?

Vel, Zaha blir ikke noe bedre av å surmule, og har tydeligvis blitt enig med Palace om å ha et godt pragmatisk forhold til hverandre.

– Jeg ville bremset min egen utvikling om jeg sutrer og ikke ønsker å prestere skikkelig. Jeg har for mye respekt for manageren, fansen og mine lagkompiser til å behandle dem på den måten, sier Zaha ifølge Daily Mail.

Les: United-speidere brukte søndagen til å sjekke ut spiss