Yaya Toure: «Jeg vil gjøre det klart at jeg elsker fotball»

Yaya Toure i en nær kos situasjon med Pep Guardiola
Top Article ad

Det er mange Manchester City fans som får en lite tåre i øyekroken når de tenker på Yaya Toure og mang en gang gang lurt på om de skulle hente han tilbake, spesielt nå som han forteller at han elsker fotball, problemet er bare alderen og at han og manager Pep Guardiola har aldri helt funnet tonen. 

«Agent Dimitri Seluk: «Han vil avslutte karrieren som en mester»

Les: Fredrik Söderström ansatt som ny hovedtrener

Agenten har tidligere omtalt Pep Guardiola i lite heldige ordelag. «»He Can Smile At You But He Is A Betrayer».

I forrige uke fortalte agenten til Yaya Toure at han legger opp, 36 åringen har vært klubbløs siden kontrakten med Olympiakos ble terminert i desember.

Tidligere Manchester City-spiller Yaya Toure sier han har flere år igjen på banen, til tross for at hans agent forrige uke annonserte at 36-åringen legger opp.

«Det har vært litt forvirring rundt min framtid. Jeg vil gjøre det klart at jeg elsker fotball og har ønske om å spille i ytterligere et par år», sier Toure i følge BBC.

Toure var allerede stor før han i 2009 dro til Manchester City, med Champions League trofee på CVn med Barcelona. – I løpet av åtte år i Manchester City scoret han 79 mål på 316 kamper, vant tre Premier League-titler, FA cupen én gang og ligacupen to ganger.

Olympiakos fungerte dårlig etter han ble en del av laget i fjor sommer ble det bare to kamper før det var slutt.

På Twitter skriver Toure at han på sikt ønsker å bli manager, men at han først ønsker å gjøre ferdig karrieren på banen.

– Jeg er klar for nye utfordringer som spiller. Og ikke vær redd, den dagen jeg legger opp vil jeg offentliggjøre det selv.