Xherdan Shaqiri legger press på Jürgen Klopp

Xherdan Shaqiri

Det er klart vanskelig å kreve noe som helst av Liverpool manageren når det går så bra som det gjør, likevel, det er det sveitsiske Xherdan Shaqiri gjør. 

Xherdan Shaqiri er lei av å sitte på benken og vil, hvis ikke han får lovnader om en umiddelbar bedring be om å få forlate klubben allerede i sommer. Han skal ha snakket med Jürgen Klopp også tidligere i sommer, men fikk da beskjed om at de ville ta sommeren til hjelp.

Les: Bekreftet: Bayern München henter ung skotte

Den sveitsiske stjernen sluttet seg til Reds i en handel på 13 millioner pund fra Stoke sommeren 2018, men til tross for en lovende start, har tap av form og skader satt han i store perioder enten på sidelinjen eller blant innbytterne.

Nå er den sveitsiske stjernen sitert av en avis i hjemlandet hvor han uttrykker ønsket om å bytte klubb før overgangsvinduet i Europa stenger stenger 2. september.

«Jeg er skuffet over at jeg ikke spilte mer,» sa han til Langenthaler Tagblatt.

“Ingen liker å sitte på benken.

”Det er tydelig at jeg vil ha mer tid. Jeg må se på situasjonen og finne en løsning.”

Les: «Roma er mitt hjem»

Shaqiri er tilbake på trening for  fullt og fortalte han håpet å bli inkludert i førsteleveren i gårsdagens møte mot Southampton på St Mary’s. – Det skjedde ikke han ble sittende på benken gjennom hele Liverpools 2 – 1 seier.

Naturlig nok valgte Jürgen Klopp å satse på Alex Oxlade-Chamberlain som er helt skadefri og i form.