Vet ikke hva han har i angrepet, heller ikke hva han får. (foto: barcelona, twitter)

Det har ikke vært den drømmestarten på tilværelsen som Barcelona manager som Xavi trodde det ville bli og fansen håpet på, spesielt var den tidlige exiten fra Champions League tung å svelge.

Keeper Marc-Andre ter Stegen, høyreback Sergino Dest og midtbanespiller Frenkie de Jong er satt opp på salgslisten etter å ha sett hans lag ryke ut av Champions League-gruppespillet. – Ikke spesielt overrakende når Barcelona når de ikke klarer å score mål, noe som var tilfelle både mot både Benfica og Bayern München. – Den tyske storklubben feide over Barcelona i 3-0 seier på onsdag og snipp snapp snute så er de i Europa League.

Les: Nærmer seg slutten etter 15 år og 533 kamper for Real Madrid

Xavi måtte innrømme etter tapet: «Vi er ikke bedre»

På toppen av det hele, Barcelona ligger nede på sjuende plass i La Liga langt unna Champions League kvalifisering.

Xavi har startet å grave dypt og er klar til å innlede en ny æra. – Det som er spesielt i en klubb med så mye historikk, manageren ønsker å starte fra scratch!. – Og han mener tydeligvis alvor. Marc-André ter Stegen som av de fleste ble ansett som en av de beste keeperne på planeten sier Journalist Gerard Romero at Barcelona vil lytte på tilbud. -Tyskeren har slitt veldig en stund nå og troen er at Xavi har sett nok.

For noen dager siden kunne vi lese at Newcastle var på ballen, men i det øyeblikket det faktisk blir offisielt vil det komme mange flere klubber på banen.

Frenkie de Jong er en av de som virkelig leverer under forventet. 24 åringen ligner ikke på spilleren som kom til Camp Nou for 75 millioner euro i 2019. Xavi har satt han opp på salgslisten og Manchester Uniteds midlertidige manager Ralf Rangnick har erfaring med hvordan nederlenderen var før Barcelona og er svært interessert.

De Jong kan få selskap ved utgangsdøren av en annen tidligere Ajax-mann, høyreback Sergiño Dest som kan gå en usikker fremtid i møte på Camp Nou bare 18 måneder etter at han begynte i klubben.

Dest spilte 45 minutter på vingen mot Bayern i Champions League denne uken, og antydningen er at Xavi ikke vurderer ham som forsvarer. Midtstopper Ronald Araujo ble brukt som høyreback på onsdag. Sjefen er motvillig til å gi Dest spilletid i sin faktiske posisjon.

Rapporter har koblet USAs internasjonale med et bytte til Bayern München, selv om det ikke er mye substans i dem ennå. Xavi håper å samle inn betydelige midler for å fortsette gjenoppbyggingen av troppen, med Manchester City-spissen Ferran Torres som en av hans topp-prioriteringer.