Xavi

Det har i mange år vært en drøm for Barcelona legende Xavi Hernandez å en dag ta over managerstolen, noe som også synes å være i de langsiktige planene til klubben også. -Det langsiktige perspektivet har blitt mye kortere etter en bedrøvelig start på sesongen.

Mange i klubben håper å se sin tidligere midtbanespiller ta jobben på Camp Nou før heller enn senere. Mange mener Barcelona ikke har råd til å vente til etter søndagens hjemmekamp mot Valencia og påfølgende Champions League kamp mot også på Camp Nou mot Dynamo med å aksjonere.

Les: «Real Madrid må bli straffet»

Samtidig som presset øker på Ronald Koeman denne sesongen, blir Xavis navn igjen knyttet til stillingen, akkurat som det var før nederlenderen tok jobben i fjor sommer.

«Ethvert tilbud vil bli evaluert og deretter vil det bli tatt en avgjørelse,» sa Xavi til TVE, spurte om et mulig tilbud fra katalanerne. «Jeg vet ikke hvor fremtiden min tar meg, men jeg er åpen for alt.»

Samtalen med TVE fant sted før dagens UEFA Nations League-finale mellom Frankrike og Spania i Milano, og mens eks-midtbanespilleren ser på verdensmesterne som favoritter, hadde han mange gode ting å si om Spania og Luis Enrique.

«Han er en veldig god, dyktig trener,» sa Xavi. «Han krever mye av deg og gir mye til spillerne sine. Han er veldig modig.

«Jeg ser virkelig meg selv i dette spanske lagets stil. Det er stilen vi jobbet med i så mange år. Det er en som dominerer med ballen og alltid ser ut til å angripe.»

Les på Helsesjefen: Er kalde dusjer bra for deg?

Xavi Hernandez har det som plommen i egget i Qatar og har nylig forlenget med Al-Sadd Sports Club. Planen var å komme tilbake til Barcelona som ferdig «utlært» manager sommeren etter VM i Qatar.