Fra den tiden verden var sort/hvitt

Barcelona er ute å kjøre om dagen, men nå har de funnet sin redningsmann, klubblegende og i sin tid en av verdens beste midtbanespillere Xavi Hernandez. Xavi som for tiden leder Al-Sadd SC i Qatar får 5,4 millioner euro i året for å erstatte Quique Setien som Barcelona-manager.

Etter uavgjort på de tre av de fire siste kampene sine, har Blaugrana i praksis gitt bort La Liga titten til Real Madrid som ikke bare har tatt igjen Barcelona sin ledelse med rykket fra med fire poeng.

Les: Jon Obi Mikel er ønsket tilbake på fotballøya

Kaoset er fullstendig, Lionel Messi har bestemt seg for å slutte etter neste sesong og gidder ikke engang lenger å høre på assistentleder Eder Sarabia i pausene. 108 millioners kjøpet Antoine Griezmann blir nesten ikke brukt av manager Quique Setien, han synes den franske stjernen bare var god nok til de siste sekundene i en «must-win» kamp mot Atletico Madrid.

Mundo Deportivo skriver at det er gjort en «fast avtale» som ville føre til at Xavi overtar tømmene mot slutten av sesongen. – Håpet er at Lionel Messi, som absolutt har ønsket seg Xavi skal gå tilbake på sin avgjørelse og bli karrièren ut.

Les: Watford, Leeds og Celtic kjemper om midtstopper Benfica ikke vil selge

Xavi er en levende legende han spilte nesten hele sin karrière for Barcelona mellom 1998 og 2015, Det ble mer enn 700 kamper åtte La Liga-titler og fire Champions League trofeer.

Xavi var tidligere knyttet til lederjobben på Camp Nou før Setien overtok i januar. Så, i mars, innrømmet han til og med at han ønsket jobben, men insisterte på at det ikke kan være noen ‘giftighet’ i garderoben.

«Jeg er tydelig på at jeg vil tilbake til Barcelona, ​​jeg er veldig spent,» sa Xavi i et intervju med La Vanguardia.

«Nå som jeg har gjort noe coaching, tror jeg at jeg kan bringe ting til spillerne. Men jeg gjorde det klart for dem at jeg så meg selv i et prosjekt som startet fra null og der beslutningen var min. Jeg har ikke noe problem: Jeg legger ikke skjul på det, jeg tar den ikke tilbake».

”Jeg vil gjerne samarbeide med mennesker jeg har tillit til, som det er lojalitet med og som er veldig gyldige mennesker. Det kan ikke være noen giftighet i garderoben».

Blålink: «We are here to help«