This is over when I say its over. (foto: zlatan, twitter)

Mens Frank Lampard og Andrea Pirlo kaver rundt for å finne veien tilbake fra sportslige nedturer i treneryrket, har Xabi Alonso brukt tiden og tatt valgene som har gjort ham til en svært ettertraktet trener. Nylig gjorde Bayer Leverkusen spanjolen til nest best betalte bundesligatrener, Alonso-navnet nevnes når det diskuteres en fremtidig Liverpool -eller Real Madrid-trener. Nå ønsker Alonso Zlatan velkommen til «gjenforeningsfest».

Beyer Leverkusen møter BK Häcken og Per-Mathias Høgmo i Europaligaen, svenske journalister ville høre om hva Alonso mener om at jevnaldrende Zlatan også leker med tanken på å returnere som trener.

LES: «Ten Hag har trolig den tryggeste jobben i ligaen, bortsett fra Pep og Arteta»

-Det er opp til ham, men når jeg ser at mine tidligere lagkamerater eller motstandere går samme vei som jeg har gjort, så liker jeg det godt. Jeg liker at Xavi er i Barcelona, Steven Gerrard jobber som trener og da Frank Lampard var i Chelsea. Jeg er ikke tett på Zlatan, men har spilt mot ham. Vil han bil trener, ville det vært fantastisk, sier Alonso ifølge Sportbladet.

LES OGSÅ:Daily Mail: Tull og fanteri om tilbakekjøpsklausul i Kane-kontrakten

Zlatan stående rolig på sidelinjen og se andre gjøre jobben på banen? Høres litt fjernt ut, men hvorfor ikke.