James McClean

Med det største budsjettet i League Two har Wrexham fortsatt er svært god mulighet til å rykke videre opp i seriesystemet i England, men gårsdagens sjokktap på Racecourse gjør det mer spennende.

Det overraskende hjemmetapet mot Tranmere, som på alle vis er en svakere klubb enn Wrexham svekker mulighetene for direkte opprykk til League One.

Les: Graham Potter eller Ole Gunnar Solskjær?

The Red Dragons satser alt på å nå League One etter å ha returnert til EFL i fjor sommer. – Det er ni kamper igjen for
Wrexham å bli topp 3, en posisjon de kjemper om med MK Dons, Crewe og Stockport.

På toppen av League Two-tabellen finner du Mansfield som med sine 72 poeng i praksis er klare for opprykk. Spockport County, Wrexham og MK Dons har alle 67.poeng mens Crewe Alexandra ligger på 64 poeng.

Wrexhams opprykkshåp fikk en negativ overraskelse da Tranmere Rovers vant en sjokk 1-0 seier på Racecourse Ground.

The Red Dragons, eid av Ryan Reynolds og Rob McElhenney, byr på å nå League One på første gang, etter å ha returnert til EFL i fjor sommer etter en episk National League-opprykkskamp med Notts County.

Men Phil Parkinsons lag, ubeseiret i sine fire foregående kamper, falt tidlig bak mot Tranmere – Luke Norris målscorer etter godt arbeid fra Regan Hendry – og de klarte ikke å komme tilbake til kampen til tross for at det regnet 25 skudd ned på mål.

«Vi hadde noen store øyeblikk der vi trengte å gjøre det bedre, vi må se på det,» sa Parkinson på heltid. «Å ha 25 forsøk på mål, jeg tror ikke mange lag vil ha hatt det, men bare fire var på mål som ikke er nok for kvaliteten vi har.

«Fotball handler om å ta sjanser, og vi klarte ikke det.»

Til tross for nederlaget forblir Wrexham på den siste automatiske opprykksplassen, foran Milton Keynes Dons på målforskjell. De er på poengnivå med Stockport County, som har en overlegen målforskjell og har to kamper på hånden, og ligger bak ligalederen Mansfield Town med fem poeng.

Hvordan fungerer opprykk og nedrykk i League Two?
I Championship og League One vinner tre lag opprykk til divisjonen over – to automatisk og ett gjennom sluttspillet. Ting fungerer litt annerledes i League Two, men med en ekstra lag som ga luksusen å gå opp.

Sluttspillet konkurreres derfor av lagene som havner på fjerde til sjuende plass i divisjonen.

Berlin-techno: Har fått plass på Unesco sin kulturarvliste