Saidou Khan

Hollywood-skuespillerne Ryan Reynolds og Rob McElhenney er seriøse i sine planer om å bringe Wrexham opp i Premier League. – Allerde har klubben fra gruvebyen i Wales klatret opp til League Two godt hjulpet av berømmelsen og pengene til sine filmstjerne eiere.

Wrexham planlegger en stor signering i januar for å fortsette kampen for å rykke ut av League Two.

LES: Utstøtt hos Arsenal, superflopp hos Chelsea – Aubameyang har endelig fått treneren som skjønner greia

Siden den oppsiktsvekkende overtakelsen av Wrexham av Hollywood-skuespillerne Ryan Reynolds og Rob McElhenney, har klubben begitt seg ut på en eventyrreise som har sett dem klatre ut av National League til League Two, foreløpig.

Det walisiske laget skapte overskrifter forrige sesong ved å signere den tidligere Premier League-keeperen Ben Foster, som spilte en vital rolle i opprykket ved blant annet å redde en straffe i siste liten mot Notts County.

Fosters dårlige form i starten av denne sesongen førte imidlertid til at 40-åringen valgte å pensjonere seg selv, men det ser ikke ut til at Wrexham kommer til å mangle tidligere Premier League-stjerner hvis de vil, Billy Sharp nylig har uttrykt interesse for klubben.

Wrexham-sjefene ser imidlertid ikke bare opp divisjonene for potensielle signeringer, med rapporter om at klubben er klar til å bryte kjøpsrekorden for League Two-stjerne.

Deres nåværende overgangsrekord kom da klubben var i National League da de betalte 300 000 pund for Ollie Palmer, og nylig betalte de 250 000 pund for det tidligere Premier League-esset James McClean.

League 2-laget er nå tippet for nok en stor overgang, da de er klare til å bla opp for Swindon Towns Saidou Khan.

Den 27 år gamle midtbanespilleren har ett mål og tre assist så langt i League Two. og ville gitt Wrexham en ny dynamikk midt i parken.

Les på Engelske Klubber: Arsenal kan sette en tjukk strek over navnet til Dusan Vlahovic

Ifølge Pete O’Rourke hos Football Insider ville den gambiske landslagsspilleren gitt Wrexham en ny dynamikk. Han skal være på vei til Nord-Wales i andre halvdel av sesongen når overgangsvinduet åpner.

Til tross for at han bare har 6 måneder igjen av kontrakten, er det forventet at Wrexham må betale rundt 350 000 pund for å sikre flyttingen. Wrexham-sjef Phil Parkinson er angivelig en stor fan av Khan, men en avgjørende faktor kan være tilgjengeligheten til midtbanespilleren.

Khan ser ut til å være et godt valg for Ghana for African Cup of Nations, noe som vil føre til at han savner mesteparten av starten av 2024 uavhengig av hvilken klubb han skal spille for.