Ed Woodward og Michael Zorc

Starten på Premier League sesongen var trist for Manchester United, slapt spill og 3 – 1 tap på Old Trafford mot Crystal Palace fikk fans til å rope i retning av klubbens pengemann Ed Woodward med spørsmål om hvor det blir av Jadon Sancho.

For mens seriestarten til Borussia Dortmund gikk glimrende med to mål av vår egen Erling Braut Haaland i 3 -0 seieren over Borussia Mönchengladbach ble det oppvaskmøte for Manchester United stjernene. – Det er lov å tape fotballkamper, men ikke lov når det er på grunn av sløvhet.

Les: Dortmund viser verdens største talenter hvorfor de må velge Bundesliga

Manchester United har en dårligere forhandlingssituasjon nå enn for noen dager siden og står overfor det stadig mer sannsynlige scenario at de går glipp Jadon Sancho! Borussia Dortmund er klare til å innta en enda tøffere holdning.

Slik ting ser ut, forblir Sancho Uniteds nr. 1-mål. De er fortsatt ‘håpefulle’ for å sikre signeringen hans før vinduet lukkes 5. oktober.

Dortmund har vært standhaftige i sin tro på at Sancho ikke får lov til å dra på billig. De har stått fast på at han ikke vil betale for en krone mindre enn deres pris på 120 millioner euro. – En pris som vil slå selv Paul Pogba sin 105 millioner euro overgang fra Juventus.

Uniteds konserndirektør Ed Woodward mener prisen er for høy og håpet av Dortmund ville bli «softere» i sine krav når vi nærmer oss slutten på sommerens vindu. – Det motsatte er i ferd med å skje.

Les: Casper Ruud klar for semifinale mot verdensener Novak Djokovic

Bundesliga-ekspert Kevin Hatchard hevder at Sanchos pris istedenfor økes av Dortmund.

Han twitret: “Har blitt fortalt i dag at det ikke er noen mulighet for at #bvb senker verdsettelsen av Jadon Sancho, som antas å være rundt 120 millioner euro, og det er til og med en mulighet for at de kan be om mer.

«Som jeg har sagt i flere uker, hvis #mufc-strategien er å presse Dortmund, mislykkes det.»

Tidligere denne uken sa Sky Sports News-reporter Dharmesh Sheth Uniteds potensielle avtale for Sancho så ‘usannsynlig’ ut.

«Aldri si aldri. Men vår forståelse nå er at det er mer usannsynlig enn sannsynlig. Manchester United er ikke villig til å oppfylle verdsettelsen på 108 millioner pund som Borussia Dortmund har,”

“Årsaken til at jeg aldri sier aldri er fordi til tross for at United har gjort det klart at de ser på alternativer. De som Douglas Costa i Juventus og Ivan Perisic i Inter Milan og Kingsley Coman.

“Den eneste tingen som ikke har kommet er at de ikke forfølger Sancho lenger. Det har ikke blitt overført til oss i noen form eller form. De har sagt at de ser på alternativer, men de har ikke sagt at de har gitt opp Sancho.»

Sky-reporter James Cooper insisterer også på at United ikke vil bryte sammen i siste liten og godta å betale Dortmunds pris.

«Det er spill involvert i overføringer,» sa Cooper til Sky Sports News.

“Manchester United har hatt alle muligheter for alle slags spillere, og en av tingene som blir kastet på dem ganske regelmessig, er de to siste store signeringene de gjorde på Old Trafford – Harry Maguire og Bruno Fernandes – hvor de stampet føttene, sa at de ikke ville betale, og til slutt endte de med å betale nøyaktig hva begge disse klubbene, Leicester og Sporting Lisboa, ønsket.

“Jeg har blitt fortalt i morges at det ikke vil være tilfelle med Jadon Sancho.»

“Det vil ikke være en slags kapitulasjon i siste øyeblikk med Manchester United som skriver den 100 millioner pund sjekken som vi har snakket om. Jeg tror ikke det kommer til å skje.»

Sjekk ut: Engelskeklubber