Jepp, det var sånn vi skulle ha gjort på torsdag, (foto: wolves, twitter)

Southampton fikk seg en oppløftende kveld på Molineux da de overlistet ulvene til Nuno Santo i FA Cupens 5. runde. På søndag skulle klubbene møtes til Premier League-clinch med motstandernes svakheter og styrker friskt i minne.

Så da Danny Ings sørget for 1-0 ledelse til The Saints, tenkte vi at det ble mer av det samme. Men Wolves-manageren hadde holdt seg oppe siden torsdag og gjort hjemmeleksa.

Les: Bekreftet: Bayern München har robbet sin største rival

Resultatet av hjemmeleksa kom først i andre omgang. Ruben Neves takket for Ryan Bertrands hands i feltet, og satte inn straffen til 1-1. Så fulgte Pedro Neto på med en nydelig avslutning og 2-1 til Wolves.

Hasenhüttl pisket spillerne sine mot en utligning, men kom ikke nærmere enn en nesten-scoring av James Ward-Prowse ti minutter før slutt.

Nuno Santo fikk revansje, mens Southampton måtte se opp på tavla og konstantere at ferden fortsetter sørover på tabellen til en foreløpig 12. plass.

Les: Jose Mourinho har aldri vært dårligere