Misunnelig på Liverpool og City. (foto: chelsea, twitter)

Kontrakten til Willian løper ut til sommeren, og ingen vet helt hva det blir til når fotballen en gang sparkes igang igjen. Hva han mener om betydningen av kontinuitet er hvertfall tydelig, og burde si noe om valget videre.

Og med kontinuitet mener Chelsea-spilleren en managers mulighet til å jobbe langsiktig med å bygge opp et lag.

Les: Er så bunnsolide at Manchester United går mot strømmen

-Jeg tror kontinuitet er hemmeligheten bak Liverpools suksess. Manageren har vært i klubben i nesten fem år. Når du har kontinuitet, så kan du vinne titler. De har hatt en periode med viktige seire og har vist modenheten som er i laget. Sånn har det også vært hos Manchester City hvor Guardiola har vært i lang tid med den samme filosofien. Man skal bruke tid hvis man skal ha ting gjort, sier Willian ifølge ESPN Brazil.

Selv har Willian, som verdsetter kontinuitet, hatt fem ulike managere og filosofier på syv år. Likevel kan Chelsea vise til to Premier League-titler, ett FA Cup trofé og et Carabao Cup-trofé.

Willian forklarer dette med at Chelsea «alltid har hatt det som skal til».

Tenk hvis Chelsea hadde beholdt en manager i mer enn to sesonger, da kunne det blitt virkelig bra. Vi tipper Willian ikke blir igjen for å vente om Lampard får mer enn to sesonger på Stamford Bridge.

Les: Tyske Bild: Dortmund har tatt innersvingen på United