William Troost-Ekong

«The Hornets» rykket ned fra Premier League sist sesong, men til forskjell fra Bournemouth ser de ut til å ha klart å holde på store deler av sin spillerstab i sommer. Det virker som om det er en etablert sannhet i Watford de skal tilbake til Premier League umiddelbart.

William Troost-Ekong klarte kunststykket å bli kaptein på Haugesund mens han var på utlån fra den Belgiske klubben Gent. Midtstoppenen var tungt imponerende fra første stund og opplagt for god for norsk fotball.

Les: Bayern München toget dundrer videre

27-åringen var i Haugesund mellom 2015 og 2016. Han fikk 37 kamper for FKH og scoret tre mål.

Historien ville blitt litt andreledes hvis Haugesund hadde sittet på en litt større lommebok Gent ønsket å selge. William Troost-Ekong hadde det som plommen i egget og har flere anledninger, helt uten press fra norske journalister fortalt han savner Norge. (Han donerte til og med 20 000 kroner da det kneip som mest).

Den meget sympatiske nederlandske og nigerianske landslagsspilleren har som mange andre hatt et godt stykke å gå før suksessen kom. – Etter Gent gikk ferden videre til først tyrkiske Bursaspor og så de siste to sesongene fast spill for Serie A klubben Udinese.

Nå venter Championship og et meget fremoverlent Watford.

Les: Kongsvinger har sluttet å vinne kamper! Degraderer Mike Lehkosou

Watford har åpnet med to seire og én uavgjort etter de tre første kampene.