Valerien Ismael

Det er en svært engasjert fransk/tysk manager som nå overtar etter Sam Allardyce som for første gang i sin karriere ikke klarte å redde en klubb fra nedrykk. 45 år gamle Valerien Ismael kommer fra Barnsley som var svært nær opprykk til Premier League.

West Bromwich Albion har klart å finne en manager som de tror kan lede dem tilbake til Premier League i en tid, i hvert fall hvis vi skal tro både Tottenham og Everton hvor det er spesielt vanskelig å finne managere.

Les: Manchester Evening News: United 100 millioner unna toppsignering

Valerien Ismael har tidligere ledet Wolfsburg og Nürnberg, men imponerende muligens som aktiv midtstopper har han spilt for klubber som Bayern München, Werder Bremen og Strasbourg. – Han har også hatt et kort opphold i Crystal Palace.

Siden Tottenham sparket Jose Mourinho 19.april har klubben forsøkt å finne en erstatter, det har vist seg å være svært vanskelig. – Så langt skal det være gjennomført innledende samtaler som ikke har ført noe sted med 6 kandidater.

Les: Liverpool gjør det umulig for Luis Suarez å spille i Premier League

Everton har også hatt noen stang ut, men ikke så mange som Tottenham, siden Carlo Ancelotti overraskende dro til Real Madrid.