Arjen Robben (han uten hår) og Wesley Sneijder (også uten hår)

Etter å ha sett sin tidligere lagkamerat Arjen Robben oppfylle drømmen til alle i hans fans i sin barndomsklubb FC Groningen , tenker Sneijder å følge i hans fotspor med FC Utrecht.

Wesley Sneijder trener hardt og inrømmer han har en jobb å gjøre før han i en alder av 36 år kan gjøre en sensasjonell retur til fotballen.

Sneijder ble født i Utrecht, og selv om har en egen boks på Stadion Galgenwaard, spilte han aldri for klubben. Karrièren ble avsluttet i august i fjor, den siste sesongen spilte han for Al-Gharafa. – Etter han la fotballskoene på hylla ser det ut til at lange kvelder med god mat og drikke har fristet mer enn trening. Nå er det slutt på avslapning i godstolen.


RTV Utrechtrapporterer at Sneijder vil begynne å trene med den nederlandske femte lagsklubben DHSC fra 27. juli, mens han han bygger opp formen, ikke minst kondisjonen er kjørt.

Hans endelige mål er å trekke på seg Utrecht-skjorten for første gang. Klubbens sportsdirektør Jordy Zuidam er i fyr og flamme og håper at det skal skje. åpen for at det skal skje og bekrefte samtaler har blitt holdt.

Pr Football Orange , Zuidam sa til De Telegraafs podcast: «Utrecht har ikke budsjettene som Wesley er vant til i andre klubber. Han vet at det bedre enn noen. Det er ennå ikke diskutert penger. Hvis Wesley er villig til å gjøre dette, vil han også hjelpe Utrecht. «

«Det vil ikke være et økonomisk valg for ham, men han velger med hjertet. Vi snakket om det på den måten. Det er grunnen til at vi ennå ikke har snakket om penger».

«Han har bedt tid og rom om å tenke seriøst over det. Hvis han er villig til å gjøre seg i form og klar, er det absolutt interessant for Utrecht.»

Etter å ha kommet gjennom Ajax- akademiet spilte Sneijder 180 ganger for Amsterdam laget, han scoret 58 mål og vant en ligatittel.

Han gikk videre til Real Madrid , der han vant La Liga i debutsesongen i den spanske hovedstaden.

Det var på Inter Milan under Jose Mourinho der han produserte sin beste form og stilte seg der oppe med verdens beste .

Sneijder var integrert i klubbens diskant-vinnende kampanje i 2009/10 og endte på fjerdeplass for Ballon d’Or.