Angrer på tapte muligheter.

Vi har blitt vant til å høre hvor lat Mesut Özil er, hvor lite han produserer, hvor svindyrt det er å ha ham på lønningslista. Arsene Wenger var manageren som fikk Arsenal til å strekke seg laaaangt for å hente Real Madrid-stjerna til London, nå kommer han med analysen på hvorfor det ikke fungerer, men samtidig hva Arsenal egentlig går glipp av.

-Jeg føler det er en vanskelig for ham. For det første er han i den alderen hvor en spiller med hans talent kan produsere mest. Det er også vanskelig for klubben, for han er et supertalent, et kreativt talent som kan produsere gjennomspill på den siste tredjedelen av banen, begynner Wenger til BBC.

Les: Bayern München trengte Christian Eriksen – så kom kravet fra Inter

Så hva er egentlig det største problemet?

-Måten fotballen spilles på for øyeblikket er med hurtig press og hurtige omstillinger og alle spiller på samme måte. Det har gjort det vanskelig for spillere som Özil, fortsetter mester Wenger.

Les på Engelske klubber: Manchester United veteran Juan Mata tilbudt fantasilønn

Som minner på hva Arsenal egentlig har i tyskeren som har 44 scoringer og 77 assists på 254 kamper.

-La oss ikke glemme hvem han er. En verdensmester som har spilt i Real Madrid. Han har rekorden for flest assists, så man må finne en måte å få ham involvert igjen, avslutter Wenger.

Enig Arteta? Nei, han skal slippe å svare på det spørsmålet. Svaret lå i at han tidligere i måneden fjernet den tyske verdensmesteren fra europaligatroppen.

Dette går nok én vei, Wenger. Stjerna di har ikke taklet omstillingen.

Les: Sparkede Danny Welbeck fikk en hyggelig telefon i helgen