Tror Arteta kan få til det klubben har jobbet i snart tjue år for å kopiere.

De fleste historiene om managerlegenden Arsene Wenger er allerede fortalt, men i den nye dokumentaren Invincible innrømmer Mr. Arsenal at han burde ha tatt signalene i 2007.

22 år i spissen for Arsenal, en av Premier Leagus største og mest markante managere. Vi husker godt da Wenger og Arsenal gikk gjennom 2003/04-sesongen uten å tape én eneste seriekamp. Wenger ble på sin post til 2018, ikke uten intern kamp, men ser nå at han burde ha tatt signaler om at en lang peridode med nedoverbakke var i anmarsj.

Les: «Forhandler med folka til Kieran Trippier»

Det var i 2007 at David Dein solgte aksjene sine og trakke seg helt ut som styreleder i 2008 at Wenger fikk et lojalitetsproblem.

-Jeg identifiserte meg helt med klubben. Det var en feil jeg begikk. Mitt problem er at jeg elsket for høyt for jeg var. Det innrømmer jeg at jeg burde da ha dratt et annet sted, begynner Wenger ifølge Goal.

Les på Engelske klubber: Steven Gerrard favoritt til Premier League-jobb

-Noen ganger tenkte jeg: Gikk det noe galt etter Invincible-sesongen? 2007 var et avgjørende øyeblikk. Det var første gang at jeg følte spenninger i styret. Jeg var splittet mellom å være lojal overfor klubben og lojal overfor David Dein. Jeg tenker fortsatt på den dag i dag om jeg gjorde det rette, for livet var aldri helt det samme etter dette, fortsetter Wenger.

Fotballens grand old man.

For det sto ikke på tilbudene.

-Jeg kunne ha tatt jobben for det franske landslaget. Selv det engelske landslaget var en mulighet, to eller tre ganger. Jeg kunne ha tatt Real Madrid to ganger, jeg kunne ha tatt Juventus, PSG og til og med Manchester United, kommer det fra Wenger.

Til og med Manchester United.

FIFAs head of global development får oss også til å tenke på hvordan fotballhistorien kunne vært skrevet anderledes hvis Mr. Premier League hadde tatt over den andre Mr. Premier League, Sir Ferguson – og om dette kunne ha endret noe på Old Trafford.

Les: Chelsea sin hjemsendelsesplan møter motstand