Rooney fikk et ublidt gjensyn med balløya.

DC United misset MLS Playoff denne sesongen, manager Wayne Rooney tok sin caps og gikk som konsekvens av dette. Trodde vi!! – Men det var noe mer som lå bak.

Rooney styrte tidligere Derby County i Championship mellom 2020 og 2022. Han ledet DC United mellom juli 2022 og oktober i år, og tok klubben til 14 seire, 14 uavgjorte og 25 tap som manager for klubben.

Les på Popidol: Har bestilt mer «Only Murders In The Building»

Meldingen kom på søndag, nå har Manchester United-legenden hastverk med å pakke flyttelasset i den amerikanske hovedstaden, Mr. Rooney skal hjem å lede Championship-klubb i medvind.

På et underlig vis har faktisk Tom Brady, en av USAs aller største idrettsstjerner en finger med i spillet.

«Dreamteam»

Birmingham som nå ligger i 6.plass i Championship er villige til å bruke det som trengs for å rykke opp til Premier League og bli der.

BBC slår fast det Sporten.com skrev i går at «avtalen er gjort» Rooney tar «snart» over som ny manager i Birmingham, som har vært ledet av John Eustace i litt mer enn ett år. – John Eustace har faktisk gjort en god jobb, men han er ikke «sexy nok» for de amerikanske eierne.

Ifølge BBC forventes også tidligere spillere Ashley Cole og John O’Shea å bli en del av Rooneys nye lederstab i den engelske klubben.

John Eustace har hatt suksess med Birmingham året han har ledet klubben. Først med god margin hindre nedrykk forrige sesong, etter 11 kamper ligger klubben nå på en 6. plass i inneværende sesong. Suksessen har fått Premier League-klubber og Glasgow Rangers til å banke på hos Eustace.

LES: Sammenligningen mellom Onanas og De Geas 8 første Premier League-kamper forteller mye

Det ligger en exit på gang for Eustace, ifølge Football-Insiders kilder har Wayne Rooney og Birmingham med deleier Tom Brady med på avgjørelsene, blitt enige om avtale om trenerjobben. Football-Insiders kilde hevder Rooney allerede har bestemt seg for å ta med Chelsea-legenden Ashley Cole og Manchester Unite-legenden John O’Shea i backroom staff.

Tom Brady har vært quarterback i 23 sesonger i National Football League. Han har syv Super Bowl-titler. Til tross for at Amerikansk fotball har vært hans liv frem til sist sesong har han fattet interessen for fotball (som faktisk spilles med føttene)

LES OGSÅ: Har ikke helt kommet over at Declan Rice glapp for City