Rooney fikk et ublidt gjensyn med balløya.

For ikke så mange dagene siden sto Wayne Rooney langs sidelinjen og skrek sine DC United-spillere opp i angrep. Playoff-plassen glapp, timer senere ble klubb og trener enige om å avslutte arbeidsforholdet. Noen timer etter dette kom meldingene på balløya om at Tom Brady og Birmingham hadde kontaktet Rooney.

John Eustace fikk sparken, ikonet Rooney skulle bringe inn mer clear, no fear-mentalitet og gi Championship-klubben det nødvendige drysset av stjernestøv. NFL-legenden Brady er direkte engasjert i sportslige avgjørelser som deleier, amerikaneren har definitivt fått med seg hvilken mediedekning Wrexham har fått etter at Ryan Reynolds tok med seg kompisen og noen millioner inn som ny klubbeier. Wayne Rooney er som fluepapir for engelsk media.

LES: Goal: På tide å dumpe Casemiro

The Sun hevder Rooney får en tredobling av lønna til Eustace, på onsdag kom bekrefteslen på at Mr. Rooney er tilbake på balløya.

Med seg i trenerteamet får han Ashley Cole, John O’Shea, Carl Robinson og Pete Shuttleworth. Først kamp blir mot kompistrener Michael Carricks Middlesbrough, da får vi se hvem av United-legendene som vinner den interne kampen som managere.

LES OGSÅ: Ikke lenge igjen før Haaland får City-angrepet som gjorde ham historisk