Wanda Nara har andre ting å gjøre enn å sikre sin mann, Mauro Icardi, ny kontrakt

287
Wanda Nara viser frem begynnelsen på et storslått prosjekt

Tanken på å skulle reise tilbake til Paris etter corona-pandemien igjen gjør fotball mulig er for Mauro Icardi sin kone og agent Wanda Nara like tragisk som å stå opp en morgen og oppdage en kvise på nesa.

Likevel, eller kanskje nettopp derfor har hun tydeligvis andre ting å gjøre enn å sikre mannen sin, Mauro Icardi, en ny kontakt.

Mens den argentinske stjernen kjemper for en ny stor millionkontrakt på Paris Saint Germain, bruker kona – og agenten, Wanda Nara, tiden på noe helt annet. – Nemlig en nesten helt naken treningsvideo.

Wanda deler lykkelig nyheten om at en lettkledd treningsvideo er på gang på sin meget populære Instagram side.

‘Snart vil du kunne se treningsøktene mine,’ skriver Wanda Nara i et innlegg på Instagram, og viser til ‘minitreningssenteret’ som hun og Mauro Icardi har hjemme.

Wanda Nara har hele 6,5 millioner følgere på Instagram. Hun er kjent for å ikke holde igjen når det gjelder å vise frem hud.

Man skulle tro at Wanda Nara hadde litt å gjøre i agentarbeidet for mannen sin, men hun ønsker å dra tilbake til Italia, der hun beviselig har et lite «harem» av fotballspillere som vil gjøre hva som helst for henne.

Wanda Nara droppet Maxi Lopez da Mauro Icardi ble i ferd med å bli en større stjerne, det er litt vanskelig å se hvem som kan overgå hennes nåværende ektemann sin stjernestatus.

Både Gazzetta dello Sport og Sky Sport Italia skriver at Paris Saint-Germain er veldig interessert i å bringe den argentinske spissen til klubben på en permanent avtale. – Her er agent/kone og spiller ikke på «samme lag»

Les: Sportsdirektør: Mauro Icardi har bestemt seg

For tiden er Mauro Icardi leid ut til PSG fra Inter Milan. I følge de to mediene må den franske klubben bla opp 63 millioner pund hvis skal hente Icardi permanent. – En pris som de to klubbene skal ha blitt enige om, lurer på om Wanda Nara har lagt inn en eksklusiv treningsvideo for å sukre overgangen:

Les: PSG og Inter endelig enige

Mauri Icardo har scoret 20 mål på 28 kamper i den franske Ligue 1 denne sesongen.