Alexis Sanchez

Den chilenske spissen Alexis Sanchez hadde nok selvinnsik til å si unnskyld til Manchester United fansen da han som klubbens best betalte forlot Old Trafford på en gratis overgang til Inter Milan sommeren 2020. – Det begynner å bli lenge siden storhetstiden i Barcelona og tildels Arsenal for de nå klubbløse 34 åringen.

I fjor sommer forlot Alexis Sanchez Inter Milan for Marseille. I den franske storklubben sto han for 14 mål og tre målgivende pasninger på 35 seriekamper.

Les: Latterlig forsøk på å kuppe Man United-signering

Men i oppkjøringen til den kommende sesongen har klubben mistet manager Igor Tudor mens de har fylt på med angrepsspillere som Pierre-Emerick Aubameyang, Ismaila Sarr. Iliman Ndiaye er også på vei fra Sheffield United.

Sanchez sin kontrakt med Marseille har gått ut på dato uten at partene har blitt enige om en ny kontrakt.

I følge Corriere della Serra, vurderer Inter å ta tilbake chileneren. – Inter Milan har forsøkt å gjøre låneavtalen med Romelu Lukaku permament, men har så langt ikke vært villige til å betale det Chelsea krever. Mens den belgiske spissen vil være for dyr i følge Serie A klubben, kommer Alexis Sanchez gratis.

LES OGSÅ: Går for den keeperen som kommer først av Dean Henderson og Matt Turner

Også Nottingham Forest skal ha Alexis Sanchez på sin sommerliste.