Vurderer å finne på noe annet

Espen Bugge Pettersen

Det som kan oppfattes som en åpen jobbsøknad er sendt ut av Espen Bugge Pettersen som trolig er ferdig i Strømsgodset etter sesongen.

Det har vært et godt og langt løp for keeperveteranen som i det siste har blitt «nedgradert» til benken mens unggutten Morten Sætra har overtatt plassen mellom stengene.

Morten har vartet opp med storspill, dermed er fremtiden usikker for den 38 år gamle keeperveteranen.

Les: Endelig en landslagstrener som hører på Jürgen Klopp

Til Eurosport forteller Bugge Pettersen at han kanskje allerede har spilt sin siste kamp for Strømsgodset:  – «Det er ikke noe som er avgjort, men jeg holder begge muligheter åpne – både for å spille lenger, men også for å gi seg. Det handler litt om timing og hva jeg finner mest interessant. Foreløpig har jeg ikke kommet veldig langt i prosessen, annet enn å prate litt løst om ulike muligheter. Det drar seg vel til inn mot sesongslutt»

Det ser definitivt ut som om det er slutt i Drammen, men spørsmålet er om det er helt slutt:  «Det må være å komme til en klubb jeg synes er spennende nok. Så får vi se om det dukker opp. Jeg er frisk og rask og kroppen fungerer fint, så sånn sett er det ikke noe som tilsier at jeg MÅ slutte etter sesongen».

Les på Popidol: Fortnite erobrer fotballbanen – eller omvendt?

Det er få som tror det er helt slutt enda Espen Bugge Pettersen skal være i dialog med flere klubber, både i Eliteserien og i OBOS-ligaen. – Hvis ikke det kommer noe som frister nok, kan det være en mulighet å bli keepertrener noe han kommenterer til Eurosport.

«Jeg har hatt en lang karriere og kan mye om det å stå i mål. Jeg føler jeg har mye å bidra med i den sammenhengen, så det er klart at det er en mulighet etter jeg har gitt meg som spiller. Det frister absolutt» – Det kan godt tenkes at hans eksisterende klubb Strømsgodset ser på det som en god mulighet.

Les på F7: Trenerlegende: “I fremtiden stemmer du ut spillere på sosiale medier”

Ting bør være på plass før årsskiftet, så jeg slipper å gå på dagpenger i januar