Vraker Gareth Bale for tredje kamp på rad med fare for å få sparken selv

787
Gareth Bale

Real Madrid manager Zinedine Zidane er en mann med sterke meninger og selv om hans egen klubbpresident og mesteparten av egne fans er uenige i den konstante vrakingen av Gareth Bale er han tydeligvis ikke til å rikke. 

Gareth Bale er vraket fra Real Madrid-troppen for tredje kamp på rad. Han blir ikke å finne på banen når den spanske klubben møter Red Bull Salzburg på Red Bull stadion senere i dag. – Bale kom inn som innbytter i treningskampene mot Arsenal og Atlético Madrid, men har vært helt i fryseboksen i de to siste kampene.

Les på Popidol: Ville ikke ha modeller som var store eller som kunne stå og tisse

Real Madrids franske trener har gjort det klart at Bale ikke er med i hans videre planer for å få klubben opp etter en miserabel fjorårssesong. Zidane skal aller helst ønske seg Paul Pogba fra Manchester United, med Christian Eriksen (Tottenham) og Donny van de Beek (Ajax) som alternativer.

Men Madrid-klubben har allerede brukt over 300 millioner euro så langt i sommer, og bunnen av sparegrisen begynner å bli synlig. Inn dørene på Santiago Bernabéu har Eden Hazard (100 millioner fra Chelsea), Luka Jovic (60 millioner fra Eintracht Frankfurt), Eder Militão (50 millioner fra Porto), Ferland Mendy (48 millioner fra Lyon) og Rodrygo (45 millioner fra Santos) kommet.

Les: Blir til i januar, håper Zinedine Zidane får sparken i mellomtiden

Zinedine Zidane sa i forrige måned at det vil være best for alle parter dersom Bale blir solgt fra klubben, noe waliserens agent, Jonathan Barnett, reagerte kraftig på. Agenten kalte Zidane for respektløs og mente Bale fortjente mer respekt etter alt han har gjort for klubben.

Det er bare noen dager siden president Florentino Pérez satte foten ned for et salg til Kina som ville innebære at Gareth Bale ble verdens beste betalte fotballspiller. – Sesongoppkjøringen har vært langt fra vellykket for Real Madrid og det snakkes allerede om at Zinedine Zidane sin andre periode som manager kommer til å bli kort. – Når han i tillegg har konflikt med en av klubbens største stjerner er han 100% avhengig av en umiddelbar suksess i serien.

Det blir forøvrig ikke så lett, både Barcelona og  Atlético Madrid ser knallsterke ut og det samme gjør Valencia som har løst sitt keeperproblem med å hente inn Jasper Cillessen fra Barcelona og stjerneskuddet Maxi Gómez Celta de Vigo.

Hvis ikke Real Madrid er topp 3 i oktober kan vi garantere Zinedine Zidane ikke lenger er manager.

Bale har kontrakt med Real Madrid fram til 2022 og tjener rundt 18 millioner euro årlig.