Vinner ikke Champions League med Barcelona velger Arsenal

Ivan Rakitic

De aller fleste har regnet med, gitt Ivan Rakitics argumentasjon og rykter så langt at hvis han forlater Barcelona vil det være i retning av Old Trafford. 

Barcelona har hatt en tøff ute etter å røket ut av Champions League mot Roma. – Roma møter forøvrig et meget formsterkt Liverpool i semifinalen.

Les: Roma fikk bot for ellevill feiring

Det har ikke stått på kritikk mot Barcelona, spillerne inkludert Lionel Messi og Ernesto Valverde. De fleste ville tålt å ryke ut, men ikke på bortemålsregelen og ikke mot Roma som sees på som et mye svakere lag.

Tirsdagens kamp mot Roma var dobbelt kjip,  Ivan Rakitic måtte operere i hånden på grunn av en skade han fikk i kampen og må stå over dagens seriekamp mot Valencia.

 

El Gol Digital, tviler på at Ivan Rakitic har en fremtid på Nou Camp, han føler at sin personlige utvikling står på stedet hvil. Arsenal og Manchester United som  de mest sannsynlige kandidater.

Det er åpenbart at Manchester United er i best posisjon til å tilby Champions League fotball neste år. (Er i prinsippet kvalifisert og lander på topp fire i i premier League, mens Arsenal må vinne Europaligaen).

Likevel, det Arsenal manager Arsene Wenger har skissert om satsing fremover og og det potensielle økonomiske tilbudet, hevdes det at Rakitic foretrekker Arsenal.

Det er liten tvil om at Ivan Rakitic er viktig for Barcelona, han har 50 kamper eller mer hver eneste sesong siden han kom til klubben i 2014. – Med fokus på utvikling vil trolig Barcelona kunne holde på han. Det opplegget som Arsenal skal ha presentert skal ha vært unikt, dessuten vil Ivan bli meget viktig for laget og kan ta æren for mye av den suksessen de eventuelt vil få.

 

……………………………..

Bestill Blålinker. Kommersielle linker er en perfekt måte å bygge søkeverdi

Pluss Bilpleie er en komplett leverandør av bilpleietjenester i Oslo

Trenger du en etterforsker med erfaring fra Politiet – Jan Arnt Skjolde 

F7.no mange over, ingen ved siden

Sjekk ut oddsen i neste kamp