Villige til å sparke Jose Mourinho

(foto: tottenham, twitter)
Top Article ad

Tottenham fans var opprørte da Tottenham etter noen dårlige kamper i fjor høst valgte å sparke klubbens meget populære manager Mauricio Pochettino og hyre inn Jose Mourinho i hans sted.

Klubbens absolutte stjerne og målmaskin Harry Kane var heller ikke fornøyd og når hockeykølleeffekten uteble begynte han å se seg om etter alternativer både i England og andre store ligaer.

Manchester United banker på døra med det store sjekkheftet under armen og Daily Express skriver at Juventus ønsker han til klubben, til og med mer enn de ønsker seg Paul Pogba.

Les: Harry Kane har mistet lysten på Manchester og orker ikke mer av Mourinho

I kulissene har det blitt visket en godt stund om at en retur til Pochettino kunne vært lurt, den viskingen har blitt vesentlig høyere etter Harry Kane startet å se etter alternativer.

Les på F7: Schibsted-aksjene har falt med 25 milliarder kroner

I ferd med å miste garderoben

Sporten har snakket med folk nære klubben som bekrefter at styreleder i Tottenham Daniel Levy skal ha blitt kontaktet av flere av klubbens stjerner, blant annet Son Heung-min. Samtalene skal ha handlet om hvor dårlig det står til og hvordan de «lengter» tilbake til gamledager.

Krisen i Tottenham har fått en pause på grunn av en annen krise, hvordan managerlegende vil bruke disse dagene frem til Premier Laegue er tilbake i slutten av april (ny foreløpig dato) vil bestemme hans fremtid.

Jose Mourinho har definitivt ikke fått det til å stemme og utsiktene for spill i Champions League er dårlige. – Det er helt sikkert en stor kostnad forbundet med å gi han sparken, det spørs om Tottenham rett og slett har økonomi til å bytte manager nå. Ironien ligger i at et salg av Harry Kane vil gi inntekter tilstrekkelig for å gi Morinho sparken og hente tilbake manageren som Kane alltid har likt godt.