Har ikke tenkt å gi seg.

Det er ikke mulig å være mer ute i kulden enn det den tyske ballmagikeren Mesut Özil er i Arsenal, der han ikke har spilt en eneste kamp hele sesongen, ei heller meldt opp verken til Premier League eller spill i Europa.

Arsenal som har sluttet å vinne kamper ser ut som et lag som fortjener å rykke ned. – Akkurat nå ligger de på 15.plass og har en manager i Mikel Arteta som får sparken i det øyeblikket de har en ny en på plass. Ny manager kommer nok for sent for Mesut Özil som nå er fast bestemt på å komme seg vekk, faktisk ønsker han å gå før tiden selv om han må gi fra seg store deler av sin meget imponerende lønning for å få det til.

Les: Arsenal-supporterne myser mot Villareal og kan knapt tro det de ser

Bild melder at 32 åringen er på vei til Tyrkia, Mesut Özil skal ha møtt representanter for Fenerbahce for noen få dager siden.

Özils kontrakt med Arsenal løper frem til sommeren. Özil har en årslønn på 21 millioner euro etter en overgang til Fenerbahce bil han tjene bare åtte millioner euro, det skal ikke være noe problem for den tyske ballkunstneren som har lyst til å spille fotball igjen.

Les: Rikard Norling lander ny toppjobb

Özil kom til Arsenal fra Real Madrid sommeren 2013.