Lucas Digne

Den franske venstrebacken Lucas Digne kan være på vei bort fra Premier League på en gigant-deal. Til tross for at hans klubb Aston Villa opplever historisk suksess har hans markedsverdi i følge Transfermarkt mer enn halvert seg siden kjøpet verdt 30 millioner euro fra Everton vinteren 2022.

Aston Villa under ledelse av Unai Emery kjemper helt i toppen av Premier League. Med 20 kamper spilt ligger de på 2.plass tre poeng bak Liverpool.

Les: Stor uenighet hos Real Madrid om signering klubben har jobbet så hardt for siden 2017

L’Equipe at Al-Hilal har tatt kontakt angående signeringen av den franske venstrebacken fra Aston Villa. Lucas Digne som har kontrakt frem til sommeren 2026 har ikke vært en favoritt under Unai Emery. – Han ønsker å spille mer og skal være åpen for andre løsninger til tross for at han pr nå vil kjempe seg tilbake til en fast førsteellever.

Den Saudi-Arabiske klubben skal ha hintet om en betaling på 60 millioner euro og en tredobling av lønna til Lucas Digne. (Pr nå tjener han omtrent en million kroner i uka)

Digne kom til fra Everton vinteren 2022, og denne sesongen er notert for ett mål og fem målgivende pasninger på 26 kamper. Han har også bakgrunn fra spill i Barcelona, ​​Paris Saint-Germain, Roma og Lille.

Les på F7: Harry Kanes kompis har landet i München for medisinsk test og signering