1,26 scoringer per kamp.

Vi støtter fullstendig kravet til forsvarsspiller ekstraordinær David Alaba, like lønn for likt arbeid! – Både Bayern München sin store stjerne og målmaskin Robert Lewandowski og David Alaba spiller i 90 minutter pluss tillegg hver eneste kamp. Det er klart urettferdig at den ene må klare seg med usselige 8,58 millioner euro i året, mens den andre bader i 20 millioner.

Lønnskravet til David Alaba ble for drøyt for Bayern München å betale til tross for at han er en av klubbens aller viktigste spillere. Etter mange forhandlingsrunder opp imot jul ble ikke hans kontrakt forlenget ut over 30 juni i år og dermed er et over 10 år langt opphold i klubben over.

Les: Marca: Real Madrid har sikret seg en av verdens desidert beste midtstoppere

Enhver klubb med respekt for seg selv bør være interessert i den østerrikske forsvarsspilleren, – og det var det mange som var, men Alaba var krystallklar på hva han ville, drømmen var Real Madrid. – I dag melder Marca at en avtale er på plass, det blir ikke 20 millioner euro i årslønn, men rett over 10 millioner. (sjokk! Det finnes de som tjener bedre i Real Madrid).

Avtalen, som er på fire år, er Real Madrid sin første på en god stund og første for sesongen, dette på grunn av et meget effektivt spareprogram.

Les på F7: Den danske pølsevogna fyller 100 år