Vill jubel hos Aston Villa – har signert med megatalent

2611
Bra du kommer, gutt. Villa har returnert til Premier League for å bli! (foto: villa, twitter)

Det gnistrer ikke akkurat av Aston Villa når du ser deg blind på Premier League-tabellen, men for de som har fulgt Villas vei fra Championship og gjennom første del av sesongen i øverste divisjon vet bredre.

Etter tjuefire kamper ligger klubben 8 poeng foran Norwich i bunn og med bare 5 poeng opp til Arsenal på en en 10. plass.

Les: Dani Olmo dropper spill med Zlatan – til medisinsk test hos serieleder

Dean Smith har lykkes med å ryste noen av de etablerte Premier League-klubbene og viser få tegn til at Villa har tenkt å dumpe til Championship med det første.

Nå kommer en bekreftelse på at gode ting skjer på Villa Park.

Det er Villa som stolt bekrefter at det engelske megatalentet Louie Barry vender tilbake til England.

16-åringen gjorde seg tidlig bemerket som ungdomsspiller hos Aston Villa og West Bromwich, så bemerket at angrepsspilleren ble hentet til Barcelonas akademi «for the specially giftet».

Vi kjenner ikke til årsaken at Barry vender fotballsnutet hjem til England og Aston Villa, men skal vi tro akademisjefen hos Villa, er dette en lykkens dag for klubben.

-Han er fortsatt en meget ung mann, men man har alltid sett at han er en spiller med utrolige evner. Han har en fantastisk mentalitet, og er desperat etter å gjør det godt for denne klubben, sjefen Mark Harrison.

Les: Sky Sports: United taper kampen om McTominay-erstatter