Philippe Coutinho er fortsatt under kontrakt med Aston Villa på utlån i Qatar.

Philippe Coutinho er fortsatt del av Aston Villa, men på utleie til qatarsk klubb. Dette er situasjonen for den tidligere superstjerna hos Liverpool, en storhetstid som nå virker som en halv evighet siden.

Tidligere Barcelona-, Bayern München- og Liverpool-stjerne Philippe Coutinho (31) forlot Aston Villa i fjor sommer for Al-Duhail SC i Qatar på lån denne sesongen.

Les: Carlo Ancelotti er sikker han kan få Manchester United-duo til å briljere igjen

Det er forventet at brasilianeren som ble hentet til Villa Park av Steven Gerrard i 2022 returner til klubben, men her venter lite på 31-åringen med kontraktsutløp 2026. Nå ryktes det at brasilianeren kan være på vei mot en helt spesiell gjenforening.

Den siste måneden har det kommet signaler fra USA at David Beckham og Inter Miami-gjengen er interessert i å utvide Barcelona-kvartetten til en kvintett. Messi, Busquets, Alba, Suarez – og Philippe Coutinho?

Sport har snakket med Coutinho etter ryktene om Inter Miami: «Jeg tenker bare på nåtiden»

«Jeg vil ha det bra, forberede meg, spille gode kamper og nyte fotball. Man vet aldri hva som skjer i fremtiden»

– Navnet mitt står alltid i avisene når de snakker om slike ting, og det er både bra og dårlig. Jeg prøver å ikke ta del i det, siden jeg bare bryr meg om å gjøre jobben min godt og nyte den.

Coutinho er i utgangspunktet under kontrakt med Aston Villa til sommeren 2026. Han er denne sesongen notert for fire mål og én assist på ti kamper med Al-Duhail SC.

Coutinho fant aldri helt sin rolle hos Messi og Barcelona. Likevel, ender 31-åringen i Miami, kan dette beskrives som en spektakulær gjenforening. Legender fra Argentina, Uruguay og Spania. For David Beckham passer en tidligere Barcelona-brasilianer også inn i markedsplanen.

Les: Tilbyr mer enn det Jürgen Klopp tjener og mye mer enn det Thomas Tuchel drar inn