Har fortsatt humøret på plass eller?

Ole Gunnar Solskjær og Manchester United skal ha fulgt utviklingen til Tottenham sin danske stjerne Christian Eriksen med stor interesse, nå skriver The Telegraph at de vifter Nemanja Matic som et agn ovenfor Tottenham sin nye manager Jose Mourinho. 

Spurs midtbanespiller Eriksen er ute av kontrakt neste sommer og var fast bestemt til å forlate mens han var under Mauricio Pochettinos ledelse. Den nye sjefen Jose Mourinho har møtt midtbanespilleren og hadde håpet å snakke dansken «til fornuft», men det er blitt rapportert at han fortsatt vil forlate Nord-London.

På nyhetskonferansen i dag sa Mourinho: «Jeg har ikke tenkt å diskutere disse individuelle tingene. Hvis jeg forteller deg at jeg ikke snakket med Mr (Daniel) Levy om Eriksen, Alderweireld og Vertonghen, ville jeg lyve. Så ja, jeg snakker med Herr Levy om det. ”

Les: Solskjær med oppdatering om midtbanen før «The Clash of United-managers»

Den angripende midtbanespilleren har ikke vært med i startoppstillingen i Mourinhos tre første kamper, med den portugisiske sjefen og at han velger laget sitt med tanke på fremtiden.

Daniel Levy vil prøve å selge Eriksen neste måned, i stedet for å miste ham for ingenting i juni.

Eriksen ble koblet med United i sommer, men det ble det ikke noe av. Manchester United prøver igjen blant annet The Athletic rapporterer om en bytteavtale som inkluderer Matic.

Les på F7: Dette er teknologitrendene som vil prege 2020

Mourinho er en beundrer av Matic og har signert midtbanespilleren to ganger i løpet av sin tid på Chelsea og Manchester United. Den serbiske spilleren var en stor del av Mourinhos United-lag, men 31-åringen har egentlig aldri vært en favoritt under Ole Gunnar Solskjær.

Han sliter for øyeblikket med skade, og har startet bare fire ganger denne sesongen, og med en kontrakten som går ut i 2020, vil dette sannsynligvis være hans siste sesong på Old Trafford. – Utgående kontrakt betyr han står fritt til å forhandle med utenlandske lag allerede i januar. Både Juventus og Inter Milan skal være interessert.

Det skal være måltørken som skal ligge bak Solskjær sitt ønske om et bytte. Manchester United har bare nettet 21 mål på 14 Premier League kamper. – Det er for lite.