Vil tilbake «Det er i Eliteserien vi hører hjemme»

Bilde: Sandefjord Forball: William Kurtovic og klubbens nye daglige leder Espen Bugge Pettersen

Ordene til William Kurtovic stemte helt klart ikke etter de vi så av Sandefjord sist sesong, jeg tror faktisk at de med det spillet de presterte spesielt siste halvdel av sesongen ville gitt de problemer også i OBOS-Ligaen.

Må løfte spillet mange hakk

Et hederlig unntak var faktisk Kurtovic som er såpass optimistisk om fremtiden på vegne av seg selv og laget at han har valgt å forlenge med to nye år.

Les: Morten Thorsby til toppklubb i Serie A!

«Nå er jeg selvfølgelig veldig glad for å ha signert ny kontrakt. Jeg gleder meg til å komme i gang med en ny sesong. OBOS-ligaen er en tøff liga og vi må kjempe hardt for å oppnå målet vårt om å ligge i toppen og kjempe om opprykk. Det er i Eliteserien vi hører hjemme», sier William Kurtovic til Sandefjord sine sider.

Målet er at Sandefjord raskt skal spille på seg selvtillit. 

22-åringen har spilt hele sin karriere i Sandefjord, med unntak av at kort utlån til Ull/Kisa fra april til juli i fjor.

Kurtovic debuterte for A-laget i 2014 og har nå spilt 83 kamper for klubben.

– William er en god spiller, som har vist god fremgang forrige sesong og at han har kvaliteter som passer godt inn i vår spillestil. Han er teknisk god, kan spille i flere posisjoner og har god spillforståelse. Vi vil fortsette å utvikle oss sammen og det er alltid godt å ha med egenutviklede spillere med videre, sier hovedtrener Martí Cifuentes.