Fabio Cannavaro liker fortsatt å sparke ballen rundt

Den italienske manageren Fabio Cannavaro har ikke befunnet seg på noen lister på arvtagere etter Rafael Benitez i Everton, men nå er han i følge Football Italia i samtaler med Merseyside klubben. – Det er overraskende fordi Cannavaro aldri har ledet et Europeisk lag og ikke vært assistent for et europeisk lag ei heller i hjemlandet Italia på lavere nivå.

Den italienske tidligere landslagsbacken som har vunnet VM med Italia i 2006 fikk det travelt med å forlate Kina i fjor høst. Cannavaro, har ledet lag i De forente arabiske emirater, Saudi-Arabia, men det var først i Kina det tok av. Han har ledet storklubbene Tianjin Quanjian og Guangzhou Evergrande tidvis samtidig som han var landslagssjef for Kina.

Les: Rangnick gir oss en skikkelig tankevekker om Erling Haaland

En ting er sikkert, Cannavaro kan forsvarsspill og er det noe Everton trenger så er den en manager med gode organisatoriske egenskaper. Som sentral back for Napoli, Parma, Juventus og Real Madrid var Cannavaro kjent for å dirigere forsvaret med jernhånd.

Mange navn har blitt nevnt som kandidater, som Graham Potter, Wayne Rooney, Roberto Martinez og José Mourinho. Og nå også Fabio Cannavaro også er på listen over potensielle erstattere. Everton skal ha vært i kontakt med ham i løpet av uken angående trenerjobben.

Les: Vil gjøre Jesse Lingard til klubbens best betalte

På Skiferie som nå er avsluttet.