Edinson Cavani

De er begge fra Sør-Amerika, de har begge spilt for Manchester United og de har begge fra tid til annen blitt utsatt for eksperter uten peiling at de begynner å bli for gamle. Edinson Cavani sprudlende og særdeles målfarlig spiss fra Uruguay ble 35 år gammel 14.februar og Radamel Falcao tilsvarende energisk og målfarlig spiss fra Columbia bikket 36 år 10.februar.

Disse to «gamlingene» kan hvis alt går i boks danne en råtass spissduo og en gang for alle bevise at de gamle er best!.

Den uruguayanske spissen Edinson Cavani har vært uten klubb siden det ble kjent at han og Manchester United går hver til sitt. Hvis Danilo Iervolino, president for Serie A-laget Salernitana, får bestemme, vil han fly til Apennin-halvøya og signere for det italienske laget. Dette ser imidlertid ikke ut til å være Cavanis høyeste ønske.

Les: Lewandowski, Raphinha, Bernardo – Barcelonas overgangsvindu rakner

Marca skriver at Edinson Cavani å signere for Rayo Vallecano i La Liga i stedet og dermed stå side ved side med spissen Radamel Falcao tilhører klubben.

Tenk hvilken skremmende angrepsduo! – Edinson Cavani og Radamel Falcao.

Edinson Cavani i tillegg til Manchester United, representert lag som Paris Saint-Germain, Napoli og Palermo. Radamel Falcao har spilt for Porto, Atletico Madrid og Monaco samt på lån hos Manchester United og Chelsea. – Han tok et par sesonger i Tyrkia på veien til Rayo Vallecano.

Rayo Vallecano vokser frem som det tredje store fotballaget i den spanske hovedstaden. Sist sesong endte de midt på La Liga-tabellen. (12.plass)

Les: Romelu Lukaku har bestilt flyttebil