Jordan Pickford

Burnley er i knallform og har med tre strake Premier League seiere klatret over nedrykksstreken, Norwich er fortapt og det samme er Watford veldig snart. – Det er en nedrykksplass og der, til alles store overraskelse før sesongen finner du Everton.

Manager Frank Lampard kjemper med ryggen mot veggen og er trolig uavhengig av om Everton rykker ned eller ikke ferdig. – Den sportslige ledelsen jobber parallelt med å planlegge for neste år og en «hodepine» er landslagskeeper Jordan Pickford.

Les på Synaps: Netflix vil ha mer «Drive to Survive»

talkSport melder at Everton er åpne for å selge keeper Jordan Pickford denne sommeren. Dette uansett om neste sesong spilles i Premier League eller i Championship. – Rykker de ned, blir Everton tvunget til å selge, det er nesten utenkelig at en keeper som spiller i Championship har førstekeeperplassen på landslaget.

Tottenham er svært interessert da deres førstekeeper Hugo Lloris er et usikkert kort også Newcastle er på ballen og frister med svært gode betingelser.

Jordan Pickford kom til Everton i 2017 etter å ha blitt sendt ut på en bråte utlån fra sin barndomsklubb Sunderland. Pickford har veldig mye å takke Everton for og ønsker seg egentlig ikke videre, det vil likevel være umulig for han å rykke ned og med det med stor sannsynlighet gå glipp av VM i Qatar. Kontrakten hans strekker seg til sommeren 2024.

Les på Synaps: Netflix vil ha mer «Drive to Survive»