Antoine Griezmann "Pink Power"

På tirsdag var Real Sociedad klart bedre enn Real Madrid, de vant 2 – 0 Reale Arena og sementerte med det fjerdeplassen og Champions League kvalifisering. – Samtidig ble 2.plassen til kongens klubb svært utsatt.

Atletico Madrid under ledelse av verden best betalte manager Diego Simeone utnyttet til gangs situasjonen og kjørte i går over Cadiz. – Antoine Griezmann leverte en mesterlig prestasjon, scoret to mål og sikret en enkel 5-1-seier for Atletico Madrid mot Cadiz i La Liga onsdag.

Les: Tar med seg superstjerner fra PSG, Real Madrid og Bayern München som ny United-eier

Diego Simeones lag er for øyeblikket ett poeng over de regjerende mesterne, men er fortsatt 13 poeng bak lederne Barcelona, som bare er to poeng unna å sikre tittelen.

Griezmann, som har vært i suveren form, scoret to mål i kampen for å gi Atletico en komfortabel ledelse mot et slitende lag fra Cadiz. Med 13 mål og 13 målgivende pasninger denne sesongen i La Liga, har den franske spissen har vært sentral i Atleticos suksess. – Og nå ligger alt til rette for at Antoine Griezmann blir med Diego Simeone på nye eventyr.

I motsetning til sin manager har Antoine Griezmann flere ganger vært på nippet til å signere for en Premier League klubb. Diego Simeone som har ledet Atletico Madrid siden desember 2011 har uttalt flere ganger han aldri, absolutt aldri kommer til å jobbe i England. For noen år siden forklarte han hvorfor i et radiointervju med RAC 1: «Jeg er fra Argentina og vi spiser ikke pudding».

LES OGSÅ: Har funnet alternativet til Rice som gir en milliard «i gevinst»

53 åringen er med god margin den best betalte manageren i verden med en ukelønn på 7,7 millioner kroner. – Han vet ingen vil matche den lønna. Selv Atletico Madrid som han har kontrakt med frem til neste sommer har signalisert de ikke er i nærhenten av å kunne videreføre det lønnsnivået. – Dessuten Diego Simeone mener det er på tide med nye utfordinger.

Diego Simeone var på listen til Chelsea eier Todd Boehly, men de ser ut til å gå for en annen argentiner, Mauricio Pochettino. AS og Sport melder begge om en svært overraskende utvikling med tanke på at Diego Simeone snakker dårligere engelsk en enn en gjennomsnitlig norsk politiker og ikke ønsker seg Premier League.

Tottenhams styreleder Daniel Levy skal ha sanksjonert 20 millioner pund i lønn til en stjerne manager og tatt kontakt med folkene til Diego Simeone. – Før en eventuell avtale skal Real Madrid parkeres på tredjeplass i La Liga og Antoine Griezmann som han har «mistet» en gang før skal med på flyttelasset. (Barcelona)