Romelu Lukaku "Jeg hørte ikke"

Inter Milan overrasket de fleste eksperter da de i fjor sommer la 74 millioner euro på bordet for å hente den misfornøyd Manchester United spissen til Italia. – Gutta på Old Trafford var fornøyd over at de ble kvitt et problem og klarte å begrense tapet til 10 millioner euro. Og Inter Milan manager Antonio Conte fikk på plass en kraftspiss som nesten umiddelbart var i form igjen.

Nå kan en retur til Manchester være rett rundt hjørnet, men ikke til den røde delen av byen. Sergio Aguero har slitt stort med skader denne sesongen Manchester City manager Pep Guardiola trenger en ny spiss. – I går tapte de 2 – 0 mot Tottenham og befinner seg helt nede på 13.plass i Premier League ikke en posisjon som passer verdens beste manager.

Manchester City skal ha forsøkt å hente Tottenham spiss Harry Kane, men skal ha fått svar om at det kan de bare glemme. – Alternativet er den tidligere toppscoreren i Premier League Romelu Lukaku, men det kommer til å bli dyrt. (Målmaskin for Everton før overgangen til Manchester United)

Telegraph skriver at Manchester City seriøst vurderer å hente Romelu Lukaku neste sommer, det er skaper usikkerhet er Inter Milan sin heftige prising.