Massimiliano Allegri i kjent stil! - Paul Pogba også.

Den franske superstjernern Paul Pogba ble tatt for doping for noen dager siden og mens vi venter på B-prøven kommer det signaler fra den gamle dame de ikke tenker å vente på svar før de starter arbeidet med å finne en erstatter.

Manglende form, skader og fortsatte primadonnanykker hos Pogba har faktisk gjort at de i det stille har jobbet med alternativer en god stund. Juventus som har vært igjennom en grusom periode med utbytting av hele styret og poengtap etter økonomisk juks har i praksis gitt all makt til manager Massimiliano Allegri.

Les: De rikeste Premier League-eierne etter salget av Everton

Massimiliano Allegri har lykkes med å snu skuta og har fått tilbake den gode følesen og resultatene. Juventus ligger på andreplass etter fire kamper med tre seiere og en uavgjort, to poeng bak Inter Milan som har tilgode å gi fra seg poeng.

I går vant Juventus 3 – 1 over Lazio.

Juventus ser mot Arsenal, de er rimelig sikre på å kunne få til en avtale med Thomas Partey som er bekymret han kommer til å visne bort på benken.

Arsenal-midtbanespilleren hadde blitt koblet til en exit i sommer, men manager Mikel Arteta kjempet for å holde ham i klubben.

Partey hadde tilbud fra Saudi-Arabia, men Arteta var raskt ute med å avslutte spekulasjonene da han sa til journalister: «Thomas er en superviktig spiller for oss og for meg. Jeg vil at han skal være en del av laget. Det er sikkert.»

Det er ingen tvil om at Arteta fortsatt verdsetter Partey, selv om klubben kan sende han videre neste år ettersom de fortsetter å finne et yngre alternativ.

Faktisk har Real Sociedad-midtbanespiller Martin Zubimendi blitt identifisert som en potensiell langsiktig erstatning for Partey. – Artetas foretrukne midtbanetrio på det siste har bestått av Declan Rice, Kai Havertz og Martin Ødegaard. Partey har fortsatt vært i og rundt førstelaget, men har i stedet spilt som en invertert høyreback.

Midtbanespilleren frykter at han kan være i ferd med å miste startplassen i Arsenal og er klar til å forlate klubben allerede i januar dersom det skjer, skriver Football Insider. Da kan 30-åringen fortsette karrieren i Serie A.

Les på Radiosporten: Når Brighton lurer på hvor mye penger de har, sjekker de kontofonen til Chelsea

Thomas Partey kom til Arsenal fra Atlético Madrid for tre sesonger siden og har kontrakt til juni 2025.