Muhamed Keita

For nesten en måned siden ble det klar at Muhamed Keita ble fristilt fra New York Red Bulls og var kan til å finne seg en ny klubb. – Det har vist seg å være vanskelig for den tidligere Vålerenga, Stabæk, Strømsgodset og polske Lech Poznan spilleren.

Sverige, Uruguay og Brasil er fortsatt åpne for overganger

Han ønsker seg ikke tilbake til Norge og da er det ikke flust med muligheter. MLS har andre regler enn vi er vant til. Selv om han ikke lengre er New York Red Bulls spiller har han avtale med MLS og må kjøpes fri av en eventuell ny klubb.

 

 

«Det betyr at vi har veldig få muligheter. Nå er det nesten ingen marked som fremdeles er åpne», sier Keitas agent Atta Aneke til Eurosport.no.

Det norske markedet er ett av ytterst få som fortsatt er åpent. På spørsmål om hvorfor ikke Norge svarte agenten: «Jeg vet ikke helt hvorfor han ikke ønsker seg til Norge nå. Det handler nok om at han er ute etter å prøve noe nytt».

Slik situasjonen er nå mottar Keita lønn fra MLS uten å spille. Det er dermed ventet at ligaen vil være svært behjelpelige dersom en klubb skulle melde sin interesse for spilleren.

Aneke er godt i gang med arbeidet for å finne ny klubb til sin klient.

«Jeg jobber selvsagt aktivt inn mot de åpne markedene. Men vi har ingen tidshorisont på når ting skal eller bør skje», sier Atta Aneke.