Når sommeren kommer har Arsène Wenger egentlig tre valg, han kan bli pensjonist og vie tiden sin til å spille Candy Crush akkurat som vår statsminister, han kan finne en ny klubb å trene eller han kan gå inn i den sportslige ledelsen av en klubb. 

De to franske avisene Le Parisien og L’Equipe som begge kjenner Arsenal manageren godt mener at det ikke er aktuelt å tre inn i pensjonistenes rekker, ei heller å være aktiv trener.  Wenger skal ikke ønske på samme måte som Sir Alex Ferguson å bli den syvende var i huset når han går av etter 22 år i Arsenal, gamle suksesser som tre seriemesterskap og 7 FA Cuper vil virke som et hinder for den som skal overta.

Les: Valgte Arsenal fremfor Bayern München

Selvsagt ligger det et gigantisk tilbud fra Kina på bordet, ifølge Le Parisien skal en jobb for landslaget eller i den sportslige ledelsen i Paris Saint-Germain være aktuelt. – Hverken Kina eller trenerjobb er noe han ønsker.

Arsene Wenger som ung Monaco manager

Arsène Wenger ønsker å flytte hjem til Frankrike etter å ha bodd hos motstanderne i 100 års-krigen i mer enn 20 år.

(Hundreårskrigen er en betegnelse for de krigene som med kortere og lengre freds- og stillstandsperioder ble ført mellom England og Frankrike i perioden 1337–1453)

 

……………………………..

Bestill Blålinker. Kommersielle linker er en perfekt måte å bygge søkeverdi

Pluss Bilpleie er en komplett leverandør av bilpleietjenester i Oslo

Trenger du en etterforsker med erfaring fra Politiet – Jan Arnt Skjolde 

F7.no mange over, ingen ved siden

Sjekk ut oddsen i neste kamp