(c) Bilde: Real Madrid: Federico Valverde

Man skulle tro noen uker med godt spill og uttalelser om gjensidig respekt ville dempe ryktene om fremtiden til Paul Pogba i Manchester United. – Før jul, mens det fortsatt var helt klart for alle, inkludert sjefene på Old Trafford at de ville miste sin franske superstjerne enten til Real Madrid eller Juventus ble arbeidet med å finne en erstatter intensivert.

En som seilte opp som en aktuell erstatter var Federico Valverde, eller Federico «Fede» Santiago Valverde Dipetta som er hans fulle navn. – Fede har alle de kvaliteter som Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær er ute etter, dessuten, han har spilt på høyreste nivå for Real Madrid i flere år nå, til tross for at han bare er 22 år gammel.

Les: Liverpool ser mer gull fra bunnen av Bundesliga

Fedrico har fotball i blodet, han er sønn av den tidligere Barcelona manager Ernesto Valverde som hadde mesteparten av sin aktive karrière i Athletic Bilbao.

I vår forsøkte Manchester United seg, men fikk til svar fra Real Madrid at hvis de ville ha Ernesto Valverde måtte de møte hans utkjøpsklausul på 5,5 milliarder kroner. – Det var selvsagt ikke aktuelt og ei heller det svaret de kommer til å få denne gangen de spør.

Man kan godt definere Paul Pogbas fremtid i Manchester United som usikker til tross for at det nå heller mot en forlengelse av avtalen som løper til sommeren 2022. – Nå ser det ut til at Manchester United ønsker å hente inn erstatteren selv om det ikke er noen å erstatte.

Paul Pogba har etter en slapp start vært viktig i en rekke kamper etter hvert, det har blitt tre mål på 19 kamper i Premier League.

Les på Fransk Fotball: Sinna Marseille-fans oppfordrer til boikott