Franck Kessie nekter å signere en forlengelse med AC Milan og går gratis videre neste sommer, de fleste eksperter tror at neste stopp for midtbanespilleren blir Old Trafford. – AC Milan manager Stefano Pioli vet de trenger en erstatter og nå har de funnet en!.

AC Milan har hørt Donny van de Beek høyt og tydelig og setter i gang sitt maskineri for å bringe han til dem allerede i januar. – Manchester United -midtbanespiller Donny van de Beek skapte overskrifter da han tydelig viste misnøye med å ikke bli byttet ut i sluttminuttene mot Villarreal i Champions League onsdag. Hollenderen så frustrert ut på erstatningsbenken og kastet tyggegummi ned mot den tekniske sonen der United -manager Ole Gunnar Solskjær sto.

Etter kampen rapporterte Daily Mail at van de Beek vil prøve å forlate United når januarvinduet åpnes. Nå kommer spanske Fichajes med informasjon om at AC Milan ønsker å rekruttere 24 år gamle van de Beek på lån med kjøpsopsjon.

Les: I det 89. minutt mot Villarreal fattet Donny van de Beek en beslutning

Den nederlandske landslagsspilleren kom til Manchester United fra Ajax før forrige sesong og signerte deretter en kontrakt til 2025.

Les på Engelske Klubber: Ståplasser tilbake til Premier League