Cristiano Ronaldo

I flere måneder skal Juventus og Cristiano Ronaldo ha jobbet sammen for å finne en passende ny klubb. – Det er to ting som stresser Juventus, det ene er lønna, som er solid og det andre er at jo eldre han blir, jo vanskeligere blir det å finne noen som vil overta som den portugisiske stjernen ønsker.

Når det er sagt, vet de han leverer så det holder på banen. Sist sesong scoret Cristiano Ronaldo imponerende 29 mål på 33 seriekamper for Juventus forrige sesong, i tillegg til at han vant Euro 2020 Golden Boot med fem mål.

Cristiano Ronaldo mener at Juventus ikke holder hans nivå og ønsker seg en massiv europeisk klubb.
Den italienske journalisten Paulo Condo, melder at «den gamle dame» og Ronaldo har jobbet sammen for å finne en passende overgang de siste månedene.

Les: Roman Abramovitsj vil avslutte overgangsvinduet med stil

«Utenfor den offisielle fortellingen, som adlyder en åpenbar etikette, er det klart for alle at Juventus og Ronaldo har ventet på en kjøper som kunne frigjøre dem fra sine respektive begrensninger,» skrev Condo i La Repubblica.

«Det følger at Juve scorer mer eller mindre alltid de samme målene, uansett hvilken hovedspiss de er siden de alltid velger dem godt.» – Condo melder i samme artikkel at Juventus, hvis de hadde fått solgt Ronaldo først ville signert keeper Gianluigi Donnarumma fra AC Milan. (Han dro til Paris Saint-Germain)

«Bare det faktum at Cristiano får fire ganger mer de andre, fjerner ammunisjon fra resten av avdelingene»

«I en annen budsjettsituasjon ville Juve aldri ha latt Donnarumma fullføre Paris Saint-Germain.»

En rekke klubber i sommer har slitt med å bli kvitt spillere, der er mange som jobber med strengere budsjetter. Samtidig ser man at Premier League -klubber ikke virker å påvirket av slike økonomiske problemer.

Ronaldo drømmer om en retur til Old Trafford, men slik det ser ut nå vil han ikke bli manager Ole Gunnar Solskjær sin viktigste spiller. – Men fansen ville elsket det!.