Se også Martin Ødegaard kan fly!

Martin Ødegaard er en helt annen spiller i Arsenal enn det han har fått anledning til å vise for Real Madrid som aldri, til tross for at de signerte han for syv år siden. Det har siden overgangen til Arsenal, som ble permanent i sommer vært en befrielse å se han spille.

Manager Mikel Arteta har etter en svært treg start på sesongen virkelig fått fart på laget, i tillegg til at Martin Ødegaard er løftet opp på et nivå han aldri har spilt på er Arsenal også bedre enn på svært mange år, dette til tross for at de har mistet Pierre-Emerick Aubameyang til Barcelona.

Les: Victor Moses nektes ekstraordinær Premier League-retur

Det kom ingen erstatninger i januar vinduet og til sommeren er tiden over for Alexandre Lacazette og Eddie Nketiah på Emirates med mindre en forlengelse skrives.

Arsenal leter aktivt etter minst en ny spiss og ifølge Mirror har de funnet den perfekte kandidaten i Manchester United.

Helt siden Cristiano Ronaldos comeback i United-trøya har Marcus Rashford vært langt fra en startplass for de røde djevlene det hjalp heller ikke at Ralf Rangnick kom inn som midlertidig manager. Karrieren til Marcus Rashford har fått et kraftig dipp, noe Mikel Arteta er overbevist om at han skal kunne bøte på. (Rashford kan spille i alle angripende posisjoner selv om han liker seg best på venstresiden).

At Marcus Rashford som har kontraktsutløp i 2023 med et års forlengelse er i tenkeboksen om sin fremtid noe som har vært en svært dårlig skjult hemmelighet en god stund. Manchester United vet hans verdi, til tross for mye benkesliting denne sesongen, har de tenkt til å ta seg godt betalt.

Arsenal må trolig bla opp en godt del hvis de skal hente 24 åringen bort fra Manchester United, minst 85 millioner euro.

Det haster for Rashford hvis han skal ha håp om å få være med til Qatar-VM. Landslagssjef Gareth Southgate tok han ikke med i troppen denne gangen og måtte se gårsdagens 2 – 1 sier mot Sveits fra sin egen stue.

Les: Svært overrasket han ikke har fått managerjobben i Manchester United enda

.