Vil gjenreise Larvik Håndballklubb fra 1.divisjon

Styreleder Marion Eriksen Wold viser hvor hun satt da pressemeldingen ble sendt. Foto_SveinAndréSvendsen

Eliteserienemnda i Norges Håndballforbund valgte på grunn av de økonomiske problemene i Larvik Håndballklubb å avvise klubbens søknad om eliteserielisens for neste sesong.

Larvik har besluttet å ikke anke den avgjørelsen.

Syreleder Marion Eriksen Wold skriver i en pressemelding.
«Styret har diskutert grunnlaget for eliteserienemndas beslutning, slik dette er beskrevet i brevet fra nemnda. Styret er ikke udelt enig med nemndas fremstilling eller vurderinger. Etter en samlet vurdering har styret likevel besluttet ikke å anke»

Follo er tilbudt plassen i eliteserien håndball kvinner i stedet for degraderte Larvik, ifølge Norges Håndballforbund.

Les: Det blir ikke Ajax på Martin Ødegaard

Nå skal klubben bygges opp fra «bunnen» grundig!

«Vi vil prioritere alle våre ressurser til å klargjøre klubben for sesongen vi står foran, og ruste oss best mulig for å levere godt både sportslig, organisatorisk og økonomisk»

Marion Eriksen Wold skriver at det har vært stor interesse rundt saken både lokalt og nasjonalt, også spørsmål rundt eliteserielisens.

«Både styret, kontrollkomiteen og sponsoransvarlig Merete Berdal har foretatt en grundig vurdering av nemndas begrunnelse. Vi har satt oss godt inn i saken og regelverket, og på dette grunnlaget tatt beslutningen om ikke å anke vedtaket. Vi håper alle som har et hjerte for klubben stoler på vår vurdering, slik at vi nå kan sette alle krefter inn til å bidra til å gjenreise Larvik Håndballklubb. Vi gleder oss til å ta fatt på dette arbeidet»

Les på Popidol: Tamagotchi er er tilbake, igjen