Vil doble utkjøpsklausul mens Arsenal og United hamrer på døra

Rio ønsker Thomas Partey i helrød drakt.

Atletico Madrid prøver knytte Thomas Partey til masta med en ny avtale for å hindre Manchester United eller Arsenal å plukke han opp til sommeren. Partey har vært en fryd å se på denne sesongen og har vært en av de aller beste på et Atletico lag som har slitt mer enn normalt.

Den evige treer befinner seg for øyeblikket på en sjetteplass i la Liga, et lyspunkt var selvsagt å sende de regjerende Champions League mestrene Liverpool ut av Europa rett før vi stoppet opp på grunn av virus.

Les: ESPNs kilde: Det er bare én løsning for Premier League

Landslagsspilleren fra Ghana har i sin nåværende kontrakt som løper til 2023 en utkjøpsklausul på beskjedne 50 millioner euro. – Det er alt for sårbart for en spiller som er så attraktiv.

Det pågår akkurat nå et løp hvor Arsenal og Manchester United prøver å sikre seg spilleren før Atletico Madrid får forlenget avtalen med Thomas Partey og doblet hans utkjøpsklausul til 100 millioner euro.

Partey har den typen spiller som ville trives i Premier League han viste det perfekt i de to kampene mot Liverpool, der det var spesielt fremragende i seieren på Anfield.

Les: John Obi Mikel taper millioner på kritikk

Både Ole Gunnar Solskjær og Mikel Arteta er ute etter å få inn midtbaneforsterkninger i sommer, selv om det kan hevdes at Partey vil finne det vanskeligere å få plass i Uniteds etterhvert meget sterke midtbane enn han ville gjort på The Emirates.

Solskjær har allerede slike som Fred, Nemanja Matic og Scott McTominay, som alle kan spille i en defensiv rolle, men Arteta vurderer fortsatt troppen sin, etter å ha tatt kontrollen i desember i fjor – noe som betyr at alle alternativene fortsatt er åpne.